Omat 3 vaihetta vuodenaikojen vaihtumiseen vaatekaapissani!

Ennen kuin pakkaat talvivaatteesi pois - ota villakammasi esiin ja poista nukat, tuuleta villavaatteet ja kiillota nahkakengät.


 
Neulevaatteitani ei yleensä pakata pois, koska, katsotaanpa asiaa miten päin tahansa - asun Suomessa. On ollut aikoja, jolloin juhannusaatto on ollut yhtä kylmä kuin joulu.🥶'
 
Mutta joka tapauksessa suuret vaatteidenpuhdistusmaratonini pidetään aina keväällä ja syksyllä

Nämä kolme vaihetta ovat yleensä ne, joita teen:

 
1. Huolehdi vaatteistasi. Puhdista, silitä. Villalle - poista nukka ja tuuleta.
 
2. Järjestele! Tämä koskee sekä tyypillisiä kausivaatteita -> varastoon ja vaatteita, jotka tarvitsevat korjausta/ovat kuluneet tai kasvaneet ulos.
 
3. Siivoa! Tämä on vaikein osa, koska tässä vaiheessa makuuhuoneeni näyttää yleensä siltä kuin vaatekaappi olisi räjähtänyt.Viimeinen vaihe, siisti! Nyt vaatekaappisi on inspiroiva ja taas käyttövalmis, tee siitä kaunis ja järjestetty, niin olet valmis uuteen kauteen.
Toivottavasti teit kohdan nr.2 viime syksynä ja kesävaatteesi ovat puhtaat ja valmiit laitettavaksi takaisin kaappiin.
 
Toista sama lasten vaatekaapeille. 🫠
 
 
Huomaa, että siivoamme ennen kuin lajittelemme - likaisten vaatteiden lahjoittaminen on ehdoton ei. Henkilökohtaisesti en tunne, että minulla olisi aikaa edes silittää käytössä olevia vaatteitani juuri nyt, joten en silittää kaikkia hameita ja mekkoja, joita lahjoitan, mutta ne ovat aina puhtaita.


 
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Our Knitting needles