Maksuehdot

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

 PayPal

Verkkokauppamme hyväksyy maksut PayPalin kautta, turvallisen ja luotettavan maksuportin. Voit käyttää PayPal-tiliäsi tai yleisimpiä luottokortteja ja pankkikortteja tehdäksesi ostoksesi.

Kaikki PayPalin kautta tehdyt maksut ovat PayPalin omien ehtojen alaisia. Maksujen käsittely hoidetaan PayPalin toimesta, emmekä säilytä tai pääse käsiksi maksutietoihisi.

PayPal tarjoaa teollisuuden standardin turvallisuuden maksutapahtumillesi. Taloudelliset tietosi ovat salattuja ja suojattuja.

Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysymyksiä maksustasi, ole hyvä ja ota yhteyttä PayPalin asiakastukeen tai tarkista PayPalin tilisi maksutapahtumatiedot.

Tietoa hyvityksistä ja palautuksista löydät palautuskäytännöstämme. Mahdolliset oikeutetut hyvitykset, jotka on suoritettu PayPalin kautta, käsitellään PayPalin kautta.

Maksut käsitellään kassalla ilmoitetussa valuutassa. Valuuttamuunnosmaksut tai vaihtokurssierot ovat ostajan vastuulla.

Jos sinulla on kiistaa tai huolta liittyen maksuusi, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme. Autamme ratkaisemaan mahdolliset maksuun liittyvät asiat parhaamme mukaan.

Suorittamalla maksun verkkokaupassamme PayPalia käyttäen hyväksyt nämä maksuehdot ja -edellytykset. Lisätietoja varten tarkasta PayPalin käyttäjäsopimus.