Toimitusehdot

Toimituskäytännöstämme:


Tilauksesi käsitellään samana tai seuraavana päivänä. Emme yleensä pakkaa tilauksia viikonloppuisin. Jos tarvitset pakettisi kiireellisesti, kerro siitä meille, niin katsomme, mitä voimme tehdä!

Nouto:

Asiakkaat huolehtivat kuljetuksesta lähettäjältä.

Valitessasi tämän toimitusvaihtoehdon pakkaamme tilauksesi nimelläsi varustettuna. Kun tilauksesi on pakattu ja valmiina noudettavaksi, saat sähköpostia, jossa on tietoja siitä, mistä ja milloin voit noutaa sen. Kaikki ennen kello 14.00 arkipäivinä tehdyt tilaukset ovat yleensä valmiina noudettavaksi samana päivänä. Ota meihin yhteyttä, jos olet kiireellinen, niin katsomme, miten voimme ratkaista sen!

Toimitus:

Käytämme Matkahuoltoa ja Postia toimituspalvelunamme.

Valitsemasi toimitustavan mukaan tilauksesi käsitellään samana tai seuraavana päivänä. Emme yleensä pakkaa tilauksia viikonloppuisin. Jos tarvitset pakettisi kiireellisesti, kerro siitä meille, niin katsomme, mitä voimme tehdä!


Eri toimitusvaihtoehdot:

Suomi:
Odotettu toimitusaika 2-3 arkipäivää.

Lähellä paketti ja XXS-paketti

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Yleensä paketit toimitetaan Matkahuollon pakettiautomaatteihin 1-2 arkipäivässä, suuremmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Sinulle ilmoitetaan heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Yleensä paketit toimitetaan Matkahuollon noutopisteisiin, kuten pakettiautomaatteihin, Matkahuollon palvelupisteisiin, K-Marketeihin tai R-Kioskeihin, 1-2 arkipäivässä, suuremmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Sinulle ilmoitetaan heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Ruotsi ja muut EU-maat:

Postipaketin nouto

Nouto lokeroista: Yleensä paketit toimitetaan lokeroihin 5-7 arkipäivässä. Sinulle ilmoitetaan heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Tarvitsetko apua toimitustavan valinnassa? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Cindy Ekman-Björkskog
hello@knits.fi