Discover-the-Magic-of-Knitting-with-Our-Smart-Row-Counters KNITS by cindy ekman

Upptäck Magin i Stickning med Våra Smarta Varvräknare


Hej kära stickare och handarbetsentusiaster!

Här på KNITS är vi stolta över att introducera våra senaste sticktillbehör som kommer att förändra ditt stickningsgame - våra smarta varvräknare! Dessa små pärlor är inte bara vackra utan också otroligt praktiska, och de kommer snabbt bli ditt oumbärliga verktyg för varje projekt.


Varför Varvräknare?


Stickning är en konstform som kräver precision och kärlek till detaljer. Våra varvräknare är utformade för att underlätta ditt stickande genom att hjälpa dig hålla koll på varv och öka njutningen av ditt handarbete. Varje rad blir enklare att hantera, och du kan koncentrera dig på själva skapandet snarare än att oroa dig för att tappa bort räkningen.


Hur Fungerar Det?


Våra varvräknare har en smart design med ringar som enkelt förflyttas mot en dekorativ detalj för varje stickad rad. Detta ger dig en visuell indikation om hur många rader som återstår innan nästa minskning eller ökning. För att se hur enkelt det är att använda våra varvräknare, kolla in vår videohandledning på Instagram!

 

Handgjorda i Finland

Vi på KNITS är stolta över att säga att våra varvräknare är handgjorda i Finland. Varje varvräknare är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att du får en produkt av högsta kvalitet.

Så om du vill höja din stickning till en ny nivå av bekvämlighet och glädje, är våra varvräknare det perfekta valet!

För att utforska hela vårt sortiment av varvräknare och andra sticktillbehör, besök vår kategori accessoarer & verktyg.

Sticka med kärlek,
Teamet på KNITS


Varvräknare för stickare. På et stickprojekt med blått garn.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Our Knitting needles