Betalningsvillkor

 

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning

 

PayPal

Vår webbshop accepterar betalningar via PayPal, en säker och pålitlig betalningsgateway. Du kan använda ditt PayPal-konto eller stora kredit-/betalkort för att slutföra ditt köp.

Alla betalningar som görs via PayPal omfattas av deras villkor. Betalningshanteringen sköts av PayPal, och vi lagrar inte eller har åtkomst till dina betalningsuppgifter.

PayPal erbjuder branschstandardssäkerhet för dina betalningstransaktioner. Dina finansiella uppgifter är krypterade och skyddade.

Om du stöter på några problem eller har frågor om din betalning, vänligen kontakta PayPals kundsupport eller kontrollera ditt PayPal-konto för transaktionsdetaljer.

För information om återbetalningar och returer, se vår återbetalningspolicy. Eventuella berättigade återbetalningar som betalats via PayPal kommer att behandlas genom PayPal.

Betalningar behandlas i den valuta som anges vid kassan. Eventuella valutaväxlingsavgifter eller skillnader i växelkurser är köparens ansvar.

Om du har en tvist eller oro som rör din betalning, var god kontakta vårt kundsupportteam. Vi kommer att hjälpa till med att lösa eventuella betalningsrelaterade frågor så gott vi kan.

Genom att göra en betalning på vår webbshop med PayPal samtycker du till dessa betalningsvillkor och -villkor. För mer detaljer, vänligen granska PayPals användaravtal.